“Zimski objem”

“Zimski objem”

… zgodba o tem, kako smo iz odličnega vina naredili super zimski koktejl. :)

Punce naše skupine smo prave ljubiteljice ustvarjanja koktejlov! Večeri so že pošteno mrzli, v mestu že obešajo novoletne lučke in kmalu bo nastopil čas, ko bomo fante povabile domov na kuhano vino. Ker vemo, kako zahtevne so njihove brbončice, še posebej ko okušajo vino, smo to jesen pripravile prav posebno kreacijo: Zimski objem.

Sveži Avanturi smo dodale topel poljub – viljamovko. Začinile smo s kardamomom in zvezdastim janežem, ki se dobro podata k rebuli, ter s cimetom in nageljnovimi žbicami, ki pričarata pravo zimsko vzdušje. Da bi poudarile okus viljamovke, smo na koncu dodale krhelj aromatične hruške. Ta je po zadnjih požirkih koktejla pravi posladek.lkfdeid-jpg

Fantje so bili navdušeni! Odločili smo se, da bomo naš koktejl Zimski objem predstavili na novoletnih stojnicah. Tako boste to gurmansko različico kuhanega vina lahko poskusili tudi tisti, ki se raje stiskate zunaj kot doma.

Za vse nestrpne ljubitelje vina, bomo na naši facebook strani (http://www.facebook.com/vinoavantura/) kmalu objavili natančen recept.

Sledite nam tudi na twitterju (https://twitter.com/VAvantura), kjer bomo objavili lokacijo naše novoletne stojnice!

Ne pozabi pa tudi pregledati novih slik ter informacij na našem instagram profilu: https://www.instagram.com/vinoavantura/

Comments are closed.
Ste stari 18 let ali več?
Da
Ne

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih
pijačah, zato je vstop dovoljen samo
polnoletnim osebam.