VINO JE AVANTURA, UJETA V STEKLENICI!

VINO JE AVANTURA, UJETA V STEKLENICI!

Naše vino je ustekleničeno in notri je ujeta naša Avantura! Avantura je mirna, mlada, nežna in zapeljiva pot. Pot, ki je zabavna, a hkrati dovolj trdna za premagovanje ovir, ki jih postavlja ljubezen. Avantura gleda preko meja, osvobaja strahov in je odločna, da najde mehak oblazinjen prostor tam, kjer ji srce bije z največjo frekvenco.

Včeraj je bila naša zgodba o mladem vinu objavljena v Notranjsko Primorskih novicah. Povezava –> http://notranjskoprimorske.si/2016/11/avantura-zgodba-o-mladem-vinu-ali-natecaj-lidlov-mladi-vinar-2016/

Danes pa je naša Avantura dobila svojo etiketo! Navdušeni smo! Za to posebno priložnost smo se tudi prvič slikali v sponzorskih majicah. Verjamemo, da bomo z udarno oranžno barvo majic na Slovenskem festivalu vin, ki bo potekal 25.- 26. 11. 2016 v metropoli, očarali obiskovalce s svojo energijo, pozitivo in karizmo. Upamo, da se vidimo na festivalu! Kajti, dragi navdušenci, ravno tam boste lahko poskusili naše mlado vino Avantura, ga kupili in oživeli avanturo v vas samih.

skupina-avantura

bottles

Do takrat nas pridno spremljaj na  vseh medijskih omrežjih. Morda se med tem časom pripeti še kakšna Avantura (:

Facebook: https://www.facebook.com/vinoavantura/

Twiteer: https://twitter.com/VAvantura

Instagram: https://www.instagram.com/vinoavantura/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCEY1p50fJC1YmjDN9HAoL-Q

NA AVANTURO! ( #hint: namesto NA ZDRAVJE! ) Se beremo (:

Comments are closed.
Ste stari 18 let ali več?
Da
Ne

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih
pijačah, zato je vstop dovoljen samo
polnoletnim osebam.