Utrip vina

Utrip vina

Smo skupina sedmih študentov agronomije na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Naša srca utripajo iz vseh koncev Slovenije, povezujeta pa nas predvsem ljubezen do vina in prijateljstvo. Naša skupina se imenuje Utrip vina.

Opis članov:
Vesna Kocjan
Sem Vesna Kocjan, študentka univerzitetnega študija agronomije na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Prihajam iz Šmarjete, vasi obdane z dolenjskimi griči. Na splošno imam rada naravo in preživim veliko časa zunaj. V prostem času se ukvarjam z risanjem. Rada poskušam nova vina in iščem nove okuse. Vedno sem odprta za nova znanja in izkušnje.

Eva Plevnik
Sem Eva Plevnik. Stara sem 21let in prihajam iz Celja. Študiram kmetijstvo – univerzitetni program agronomije na Biotehniški fakulteti v Ljubljani, veseli pa me predvsem živilstvo, kar bo predvidoma tudi smer mojega nadaljnjega študija na 2. stopnji. V prostem času plešem sodobni ples, ter občudujem ostale vrste umetnost.

Lana Štangl
Ime mi je Lana Štangl. Sem študentska 2. letnika agronomije na Biotehniški fakulteti. Stara sem 22 let in prihajam iz Ljubljane. V prostem času se ukvarjam s plesom in ga tudi poučujem.

Jan Vesenjak
Ime mi je Jan Vesenjak in prihajam iz Celja. Star sem 25 let. Hodim v 2. letnik univerzitetnega študija agronomije v Ljubljani. V prostem času pomagam doma, delam študentsko delo, se družin s prijatelji in izdelujem iz lesa.

Urban Velikanje
Moje ime mi je Urban Velikanje. Prihajam iz Preserji, ki se nahajajo blizu Ajdovščine v Vipavski dolini. Star sem 21 let in sem študent 2. letnika agronomije na Biotehniški fakulteti. V prostem času se predvsem ukvarjam s športom. Veliko hodim v hribe, kolesarim in igram nogomet. Veliko časa pa sem tudi doma in pomagam pri raznih opravilih na kmetiji.

Kristajn Krmc
Moje ime je Kristajn Krmc, prihajam iz čudovitega kraja na Dolenjskem, Škocjana. Trenutno sem študent agronomije na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Sem fant iz kmetije, ki je vajen dela, v prostem času pa rad hodim v hribe in poiščem skrite kotičke narave. Okusi vina so zame sami po sebi sladica in obisk vinograda počitek.

Ema Žižek
Sem Ema Žižek in prihajam iz kraja, ki leži sredi čudovitih žitnih polj v osrčju Prekmurja, Beltinci. Kraj leži sredi Prekmurske ravnice, zato v prostem času rada kolesarim po naši ravnici, se sprehajam s psom in jaham med žitnimi polji. Rada kaj dobrega pojem in spijem, sama pa z veseljem spečem torto za prijatelje. Kot vsi ostali člani prav tako tudi jaz študiram agronomijo v Ljubljani.

Upamo, da je naša ekipa dovolj močna in podkovana z znanji, da nam bo uspelo pridelati vino z zgodbo, v katerem boste čutili vložena naša srca, znanje in zanimanje za vino.

Comments are closed.
Ste stari 18 let ali več?
Da
Ne

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih
pijačah, zato je vstop dovoljen samo
polnoletnim osebam.