SAMOZAVESTNA

SAMOZAVESTNA

Kot smo vam obljubili v prejšnji objavi, vam bomo v tej razkrili malo več o imenu našega vina, izboru steklenice in zamaškov, izgled etikete … Pa da ne bomo preveč dolgovezili raje preidimo kar na vsebino.

Najprej vas verjetno zanima zakaj je naslov te objave Samozavestna.

To ni naključje, objava ima tak naslov, ker smo naš rose poimenovali “Samozavestna”. Sedaj si verjetno mislite, kaj za vraga? Kako lahko tako poimenujemo naše vino?!

Ime vina nam je povzročilo kar nekaj preglavic, saj nismo vedeli kaj izbrati, da bo dobro opisalo naše vino in hkrati pritegnilo naše ciljne kupce.

Naš rose je namenjen predvsem ženskam srednjih let, ki so čustveno ter psihično preobremenjene, saj so pod pritiskom s strani službe, zaradi pričakovanj družbe in družine. Za njih nismo ustvarili le vina, ki ga spiješ ob večerji, ampak izdelek, ki jim nudi tudi čustveno oporo in motivacijo. Želimo, da bi bila steklenica našega vina razlog za prijetno druženje in dobro počutje posameznic. Želimo, da bi se vse ženske zavedale, da so nekaj posebnega in bi morale samozavestno s pokončno glavo hoditi življenju naproti. Z besedo Samozavestna smo jih želeli nagovoriti.

Ta beseda tudi najbolje opiše naše vino, saj je lepe nežne roza barve, z nežnimi vonjavami po jagodah, malinah, češnjah in banani. V ustih je prijetnega polnega okusa z lepo svežino in sadnim pookusom. Kot celota je popolno in zato ga beseda samozavestna dobro opisuje.

Odločili smo se za prozorno 0,75L steklenico, saj želimo da se vidi čudovita nežno roza barva našega vina. Steklenice smo zaprli z belimi navojnimi zaporkami, ki so zelo praktične, saj za odpiranje ne potrebuješ odpirača in lahko steklenico kadar koli brez problema nazaj zapreš. Navojna zaporka poskrbi za ohranjanje svežine lahkotnega mladega vina. Na pokrovu zaporke je naš znak, saj smo ponosni na vino, ki smo ga pridelali.

In še najpomembnejši del steklenice – etiketa.

Sprednja etiketa je preprosta a hkrati drzna in elegantna. V zgornjem delu steklenice je nenavadna slika. Hmmm le kaj prikazuje?

Na zanimiv in nenavaden način prikazuje združitev dveh vinorodnih dežel. Črte predstavljajo vrste vinskih trt iz ptičje perspektive, kjer je bilo pridelano grozdje za naše vino. Bele črte simbolično predstavljajo Štajersko, kjer se v večji meri prideluje belo vino. Rdeče črte pa predstavljajo Primorsko, kjer se pretežno prideluje rdeče vino. Površina z belimi črkami je dvakrat večja od površine z rdečimi črtami, saj dva člana ekipe prihajava iz Štajerske in en iz Primorske.

Vino “Samozavestna” je zvrst v kateri smo združili najboljše lastnosti treh sort grozdja. Na sredini, med rdečimi in belimi črtami, je v roza barvi prikazana fuzija. Sopomenka besede fuzija je združitev. Fuzija tako predstavlja, združitev najboljših lastnosti različnih sort grozdja.

Na sredini je preprosto napisano ime vina – “Samozavestna”.

V spodnjem delu etikete je v angleščini napisan citat. Vsaka etiketa nosi drug citat, s katerim se lahko ženske poistovetijo in jim daje občutek razumevanja.

Zadnja etiketa je preprosta in vsebuje podatke o vinu “Samozavestna”. Izgled steklenice, kot celote je preprost in minimalističen, vendar hkrati eleganten in drzen.

Se vam zdi, da smo dobro poimenovali naš rose? Vam je všeč izgled steklenice?

V sredo 11.12 nas čaka predstavitev našega vina, zgodbe in tržno-marketinškega plana pred komisijo. Takrat bomo objavili tudi zgodbo našega vina, ki jo morate nujno prebrati. Zato nas spremljajte še naprej in nam zaželite srečo na ocenjevalnem dnevu.

Vaša Fuzija Rosé

Sledite nam lahko tudi na: Instagramu in Facebooku

Comments are closed.
Ste stari 18 let ali več?
Da
Ne

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih
pijačah, zato je vstop dovoljen samo
polnoletnim osebam.