Prepoznavnost je tukaj!

Prepoznavnost je tukaj!

Medtem ko naše sedaj že mlado vino počasi dozoreva, smo Grofje Meranski deležni številnih obiskov na Meranovem. Takšnih in drugačnih.

Še malo!
Še malo!

Na Meranovem smo sedaj že bolj ali manj domačini, saj se dnevno srečujemo z osebjem, ki tam dela, se z njimi praktično spoprijateljili, nismo pa vedeli, da je naš glas iz Meranovega segel tudi širše. Že ob trgatvi so nas obiskovalci, pohodniki in turisti Meranovega spraševali kako, kaj in zakaj delamo, vsakemu izmed njih smo našo “študentsko” klet tudi pokazali, jim ponudili kozarec mošta, …

Naša prva objava v časniku Večer
Naša prva objava v časniku Večer

Sedaj pa je vse skupaj prešlo na višjo raven. Znova smo se pojavili v medijih, in sicer ponovno v časniku Večer (nedelja, 27.9.2015, stran 7) , gostili pa smo tudi na radiu Maribor(25.9.2015, 9:30-10:20), kjer je naš Miha bil kot predstavnik ekipe gost jutranje oddaje v živo. Predstavili smo našo ekipo, namen natečaja, beseda pa je tekla tudi širše o pomenu trgatve med mladimi, ter vsemu kar spada zraven.  Obiski na Meranovem pa so postali že bolj redni, če lahko tako napišemo. Obiskovalci vinotoča in okrepčevalnice na Meranovem nas pozdravljajo, sprašujejo kako nam gre, … V glavnem nekako smo postali lokalno prepoznavni.

Druga objava v Večer-u
Druga objava v Večer-u

Če vam še izdamo kakšno novico iz kleti, vam moramo zagotovo v prvi vrsti napisati, da je sedaj klet dosti bolj nam prijazna, kot ob trgatvi. Delo se je umirilo, sedaj upravljamo le še s finesami, predvsem pa z degustacijami. Organoleptično ocenjujemo naš Sauvignon, spremljamo njegov potencial, vse skupaj beležimo, vodimo evidenco, ki je sedaj že prav obširna.

 

Pri degustacijah in senzoričnih ocenjevanjih ni nikoli slabo imeti kakšnega več v kleti, vsa mnenja so dobrodošla, zato poznavalce vina vljudno vabimo, da se nam pridružijo in skupaj rečemo kakšno v naši kleti. “Pojte gor!”

 

Se vidimo na Meranovem, se beremo na blogu!

 

Bogdaj!

Comments are closed.
Ste stari 18 let ali več?
Da
Ne

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih
pijačah, zato je vstop dovoljen samo
polnoletnim osebam.