Pomen našega imena

Pomen našega imena

V prvem članku ste nas na kratko spoznali, danes bi pa radi povedali še malo več o nastanku našega imena.

Ko smo se odločili za sodelovanje na natečaju, smo se takoj strinjali, da potrebujemo ime, ki bo povezalo nas tri, hkrati pa nas povezalo tudi s trto.
Po neštetih predlogih je padla ideja, da bi se imenovali Trije mušketirji z Meranovega. Razlog tiči v tem, da so bili mušketirji zelo povezani in zaščitniški, zato smo se takoj našli v njihovih vlogah.

Poleg tega nam ogromno pomeni Meranovo, saj je kraj, kjer smo se naučili vse, kar danes vemo o vinogradništvu in vinarstvu. Tam smo v zadnjih dveh letih preživeli ogromno časa – kljub temu pa se vsakič naučili nekaj novega.

Predvsem smo se naučili to, kako zelo pomembno je delo v vinogradu in da imamo skozi vse leto ogromno dela. Tako z različnimi opravili ščitimo trto pred boleznimi in škodljivci, kot tudi pred ekstremnimi vremenskimi pojavi (toča, suša) in se hkrati ravnamo po načelu vsi za enega, eden za vse, ker verjamemo, da lahko le tako pridelamo res kakovostno vino.

V naslednjem članku bomo predstavili tudi svoj logotip, zato nas spremljajte še naprej.

Trije mušketirji z Meranovega

P.S.: Če bi vas zanimalo še več o tem kdo smo in kaj počnemo, nas lahko spremljaš na našem Facebook in Instagram profilu
https://www.facebook.com/Trijemusketirjizmeranovega/
https://www.instagram.com/trijemusketirjizmeranovega/

Comments are closed.
Ste stari 18 let ali več?
Da
Ne

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih
pijačah, zato je vstop dovoljen samo
polnoletnim osebam.