Partnerja projekta

Partnerja projekta

Lidl Slovenija

Lidl Slovenija je del trgovske verige Lidl s sedežem v Nemčiji, ki je trenutno prisotna v 30 državah, trgovine pa ima v kar 28 državah po svetu. Na slovenskem trgu je Lidl Slovenija prisoten od leta 2007, trenutno ima 52 trgovin in zaposluje več kot 1500 sodelavk in sodelavcev.

Kot drugod po Evropi si tudi v Sloveniji prizadeva popolnoma uresničiti pričakovanja kupcev. Svojo ponudbo v Lidlu vseskozi bogatijo, saj želijo zadovoljiti vsakdanje potrebe povprečne družine. Na prvo mesto postavljajo kakovost, saj izdelke redno pregledujejo certificirani inštituti, nadzorujejo pa jih tudi s stalnimi internimi preveritvami.

 

Ustvarimo boljši svet

Lidl Slovenija s svojim trajnostnim konceptom Ustvarimo boljši svet svet vsak dan izkazuje predanost družbeno odgovornemu poslovanju. Vsako leto sodeluje z več kot 250 organizacijami s področja izobraževanja, kulture, športa ter humanitarne pomoči ljudem in živalim. K aktivnemu sodelovanju spodbujamo sodelavce, dobavitelje, partnerje in svoje kupce.

Pod okriljem pobude Ustvarimo boljši svet se nahajajo številni projekti, ki na takšen in drugačen način nagovarjajo različne ciljne skupine. Med njimi so pomemben segment mladi, ki jim Lidl Slovenija namenja veliko pozornosti – kot kupcem, potencialnim zaposlenim in kot ustvarjalcem sprememb v družbi. S projektom Lidlov mladi vinar želijo spodbuditi študente oz. mlade pridelovalce vina, da svoje pridobljeno znanje o pridelavi in negi vina uporabijo za razvoj svoje kariere, obenem pa jim omogočajo nove poslovne priložnosti.

Več informacij je na voljo na spletnem mestu pobude Ustvarimo boljši svet.

 

Slovenski festival vin

Poslanstvo Slovenskega festivala vin je predstavljati slovenska in tuja vina ter širiti kulturo pitja vina. Festival vsako leto obiščejo gostinci, odgovorni v restavracijah in hotelih, poslovneži, novinarji, trgovci, lastniki vinotek, vinogradniki in vinarji, sommelierji, enologi, člani društev vinogradnikov in vinarjev, člani vinskih bratovščin in drugih (vinskih) združenj, vitezi vina, vinske kraljice in ljubitelji vina. Festival je tako s svojo pestro ponudbo namenjen vsem, ki jim vino pomeni posel, strast in ljubezen ali pa zapolni vedoželjnost.

Letošnji, že 21. Slovenski festival vin bo potekal 16. in 17. novembra 2018 v Ljubljani.