…obraz naše rebule…

…obraz naše rebule…

˝Prav židane vole smo mi,
in srcu se vince smeji.
Veseli si kupce nalijmo
in vince po pameti pijmo.˝

(ljudska)

S ponosom vam predstavljamo obraz naše rebule!

screenshot_2016-11-09-23-29-02-2

Naš logotip ponazarja neskončen užitek ob kapljici rebule, ki se začne in konča v ustreznem vinskem kozarcu za belo vino..

Torej predstavili smo vam LOGOTIP OSMINKE, na katerega smo ponosni in za katerim se skriva zgodba o neskončnosti, o vinu, prijateljstvu, predvsem pa je v njem celotna naša zgodba od dneva, ko smo se prijavili na natečaj pa do dneva 25.11., ko se bomo predstavili na Slovenskem festivalu vin in tako zaključili našo zgodbo!

Ena mnogih pozitivnih stvari pri sodelovanju na natečaju za mladega vinarja je prav gotovo sodelovanje z velikimi uspešnimi podjetji, kot sta Lidl in P&F Jeruzalem. V sredo, 2.11.2016, smo bili  mladi vinarji povabljeni na ogled vinske kleti P&F Jeruzalem. Gostoljubno so nas sprejeli na Maleku ter nam razkazali svojo vinsko klet v Ormožu. Bil je nepozaben izlet in zagotovo se bomo tja še vrnili.

edf

Degustacija vrhunskih vin podjetja P&F Jeruzalem.

Najlepše se zahvaljujemo organizatorjem izleta in podjetju za možnost vpogleda v njihov proces proizvodnje vina, hkrati pa se veselimo nadaljnjih sodelovanj.

miDel ekipe Osminka v vinski kleti s peninami.

Za konec  naj vam še povemo, da smo v teh dneh zelo zaposleni, saj se vsi celovito in podrobno pripravljamo na predstavitev vin, ki bo potekala 16.11.2016 na sedežu podjetja Lidl. obljubimo, da smo in še bomo dali vse od sebe. Poročilo o ocenjevanju, pa si lahko preberete že v sredo, ko bomo tudi predstavili vse naše male neskončne skrivnosti.

Do takrat pa lep pozdrav,

Ekipa Osminka ∞

Comments are closed.
Ste stari 18 let ali več?
Da
Ne

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih
pijačah, zato je vstop dovoljen samo
polnoletnim osebam.