Nanos

Nanos

Smo pet članska ekipa NaNos. Vsi obiskujemo prvi letnik na Univerzi v Novi Gorici, program Vinogradništvo in vinarstvo. Na ta projekt smo se prijavili z razlogom, ker smo mladi, radovedni in skupaj zmoremo več. Želja je, da dobimo veliko novega znanja za naprej.

Sem Urban Hlade, prihajam iz Maribora, kjer imamo posest tudi družinsko vinsko posest. za študij na VŠVV sem se odločil, da bi pridobil nova znanja in inovativne pristope pri pridelavi in trženju vin.

Sem Gregor Volčič prihajam iz Izole. Zanimajo me nove stvari v vinarstvu. Želim se naučit čim več stvari.

Sem Martin Mahnič iz Košanske doline. Na ta program sem se vpisal, ker me zanima vinarstvo.

Sem Elena Sravrova prihajam iz Makedonije iz mesta Negotino. V Slovenijo sem prišla, ker mi je bil program vinarstva zelo všeč. Rada se učim novih stvari ter navdušuje me spoznavanja novih ljudi. Doma imamo vinograd. Tu sem, da nove pristope in nove tehnologije uporabim v našem vinarstvu doma.

Sem Tina Kovačič, prihajam iz Rogaške Slatine. Rada imam timsko delo, učenje novih stvari, ter se učit od starejših, ki svoje znanje delijo naprej. Doma sicer nimamo vinograda, ampak sem se prijavila na to smer z razlogom, ker me je navdušilo to, da lahko vsak naredi vino po svojem okusu in zgodbe pri prodaji vina. Želim ustvariti svojo lastno zgodbo.

Comments are closed.
Ste stari 18 let ali več?
Da
Ne

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih
pijačah, zato je vstop dovoljen samo
polnoletnim osebam.