Na Slovenskem festivalu vin predstavljamo finaliste natečaja Lidlov mladi vinar 2019

Na Slovenskem festivalu vin predstavljamo finaliste natečaja Lidlov mladi vinar 2019

Finalisti natečaja Lidlov mladi vinar 2019 bodo svoja vina predstavili na letošnjem 22. Slovenskem festivalu vin. Njihova avtorska vina, ki jih je strokovna ocenjevalna komisija uvrstila med najboljših šest prijavljenih vin, bodo ljubitelji žlahtne kapljice 14. in 15. novembra lahko poizkusili v festivalskem salonu Lidlov mladi vinar.

V vinskih stvaritvah, ki jih letos po besedah strokovne komisije odlikuje višja senzorična kakovost, bodo obiskovalci Slovenskega festivala vin lahko našli kar precej užitkov, ki so jih v steklenice pretočili mladi perspektivni vinarji. Obiskovalce zato vabimo v festivalski salon Lidlov mladi vinar, kjer bodo finalisti predstavili svoja izbrana vina.

Slovenski festival vin je s svojo pestro ponudbo namenjen vsem, ki jim vino pomeni strast,  ljubezen ali pa zgolj vedoželjnost. Ker so slovenska vina zaradi svoje pestrosti in kakovosti deležna velike pozornosti, se tudi letos prepustite vonju in okusu te plemenite kapljice in odkrijte avtorske okuse Lidlovih mladih vinarjev.

Finalna vina bodo od 14. novembra na voljo tudi v vseh Lidlov trgovinah po Sloveniji. Imena finalistov bomo objavili 11. novembra 2019, absolutnega zmagovalca natečaja Lidlov mladi vinar 2019 pa bomo razkrili 18. decembra na prireditvi Vinski univerzum.

Comments are closed.
Ste stari 18 let ali več?
Da
Ne

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih
pijačah, zato je vstop dovoljen samo
polnoletnim osebam.