Na posvet po nasvet

Na posvet po nasvet

Pri vsakem uspehu so pomembne izkušnje in predhodno znanje. Člani skupine Kaplja do roba se tega zelo dobro zavedamo, zato iščemo znanje na vsakem koraku.

Nedavno tega smo se udeležili vinogradniško vinarskega posveta v Novi Gorici pod imenom Trte in vino-zakladi Primorske, kjer je bilo veliko govora o “naši” rebuli. Posvet se je odvijal v Hotelu Perla.

Predstavljene so bile štiri pomembne primorske sorte, Malvazija, Vitovska grganja, Sauvignonasse (po domače “Tokaj”) in Rebula. Posvet nam je še dodatno razširil obzorja in po premlevanju vsega izrečena, smo prišli do skupnih zaključkov, ki smo jih potem tudi upoštevali pri delu v vinogradu. Poskusili smo veliko odličnih Rebul in ob njih delali načrte, kako bomo donegovali našo.

 

FullSizeRender
del naše ekipe

Začrtane imamo jasne cilje in ne loči nas več veliko časa do trgatve, zato se sedaj še bolj pogosto dobivamo in skupaj kujemo načrte za našo promocijo, logotip, etiketo in vse kar sovpada z naštetim. In čez cel proces ustvarjanja naše zgodbe se učimo. Najlepše pa je, da se ob tem tudi veselimo.

V ponedeljek smo se dobili v Kavarni Union, kjer imajo čudovit vinski kotiček. Ta nam je še dodatno pomagal, da smo o nadaljnjih planih za trgatev naštudirali čisto vse in s tem mislimo dobesedno vse, do zadnje jagode. In lahko rečemo, da se je že vsi nestrpno veselimo. Pa vi? Že nestrpno pričakujete, da poskusite delo naših rok in bistrega uma?

14248113_10209203796165350_640594426_o
trgatev je splanirana – oddahnilo nam je!

Se beremo spet kaj kmalu, vsakodnevno pa nas lahko spremljate tudi na priloženi povezavi (https://www.facebook.com/kapljadoroba/)! Prihajajo pestri dnevi pred trgatvijo. Mi pa vas bomo pridno obveščali o naših nadaljnih korakih.

Comments are closed.
Ste stari 18 let ali več?
Da
Ne

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih
pijačah, zato je vstop dovoljen samo
polnoletnim osebam.