Mladi vinarji na akademiji do novih znanj

Mladi vinarji na akademiji do novih znanj

V okviru natečaja Lidlov mladi vinar smo na akademiji za perspektivne mlade vinarje gostili 20 vinarjev in vinark. Udeleženci so pridobili obilico bogatih informacij in novih znanj o zakonitostih sodelovanja z velikim trgovskim podjetjem,  marketingu v vinarstvu in nastopu na družabnih omrežjih.

Skrbnik za nabavo vinskega sortimenta pri Lidlu Jure Lašič jim je predstavil potek sodelovanja z Lidlovo nabavo in predal nekaj navodil, kako komunicirati z nabavniki trgovskih podjetij. Vodja marketinga v Lidlu, Valentin Bufolin, je govoril o marketinških vidikih prodaje vina, vključno z zakonodajnimi omejitvami. Nina Plantan, vodja družabnih omrežjih, pa jim je predstavila osnove učinkovitega nastopa na družabnih omrežjih. Mladi vinarji so se strinjali, da jim bodo ob vstopu v poslovni svet ta znanja prišla še kako prav.

Če se še nisi prijavili na natečaj Lidlov mladi vinar 2019, lahko to storiš do 9. septembra 2019.  Izkoristi priložnost, da svoje vino predstaviš celotni Sloveniji in postaneš nova vinarska zvezda. Prijavni obrazec najdeš tu.

Comments are closed.
Ste stari 18 let ali več?
Da
Ne

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih
pijačah, zato je vstop dovoljen samo
polnoletnim osebam.