Podaljšujemo prijave na natečaj Lidlov mladi vinar

Podaljšujemo prijave na natečaj Lidlov mladi vinar

Lidl Slovenija in Slovenski festival vin podaljšujeta prijave na natečaj Lidlov mladi vinar.

Perspektivni mladi vinarji lahko svoja vina na natečaj prijavite do četrtka, 13. septembra 2018. Prijavo oddate prek spletnega obrazca.

K sodelovanju vabimo mlade vinarje, ki delujejo v panogi pridelave vin in imajo za seboj že nekaj letne izkušnje na tem področju.

Vaše vino v Lidlovih trgovinah
Ker želimo v Lidlu Slovenija perspektivnim mladim vinarjem dati priložnost za predstavitev na naših prodajnih policah, smo poskrbeli za svojevrstne nagrade.

Strokovna komisija, sestavljena iz predstavnikov podjetja Lidl Slovenija, Slovenskega festivala vin in drugih strokovnjakov iz področja vinarstva in vinogradništva, bo razglasila dva finalista v kategoriji belo vino in dva finalista v kategoriji rdeče vino. Finalna štiri vina se bodo v času Slovenskega festivala vin (oz. do prodaje zalog) prodajala v trgovinah Lidla Slovenija po Sloveniji. Na Slovenskem festivalu vin se bodo vsa štiri finalna vina tudi predstavila, na dogodku pa bo razglašen še absolutni zmagovalec, ki bo kot glavno nagrado prejel možnost izobraževanja v izbrani vinski kleti ali drugi organizaciji/inštitutu v tujini.

Zmagovalec lanskega natečaja Lidlov mladi vinar Jernej Žorž (foto: Mediaspeed)

Izkušnja je bila res zelo lepo popotovanje med željo, pričakovanji, adrenalinom, srečo in hvaležnostjo. Ne obžalujem niti sekunde časa, ki sem ga vložil v sodelovanje in želim si ostati v navezi s partnerji projekta tudi, ko predam lento naslednjemu Lidlovem mladem vinarju. Vesel sem, da sem del projekta.

Kaj moram storiti?
Sodelovanje je preprosto. Pod rubriko ”Prijavi svoje vino” izpolni spletni obrazec in dodaj svoj kratek opis in opis kleti oz. podjetja. Časa imaš do 6. septembra 2018. O vseh nadaljnjih korakih te bomo obveščali sproti.

Mladi vinogradniki, predstavite se nam, prepričajte nas s svojim vinom in mogoče boste prav vi naša vzhajajoča vinarska zvezda!

Vse podrobnosti natečaja se nahajajo v razpisu.