Fuzija Rosè

Fuzija Rosè

Smo skupina Fuzija Rosè!

Naša skupina je sestavljena iz treh študentov Biotehniške fakultete Ljubljana, magistrskega programa Živilstvo. Prihajamo iz primorske in štajerske, najbolj vinorodnih območij. Poznamo se že štiri leta, saj smo skupaj obiskovali dodiplomski študij programa Živilstvo in prehrana.

Med študijem smo se, pri različnih predmetih, seznanili s pridelavo vina – od grozdja v vinogradih vse do vina v kleti. Pri dveh izmed članov naše skupine se doma ukvarjajo z vinogradništvom in pridelavo vina. Na natečaj smo se prijavili z željo naučiti se kaj novega in predvsem pridelati svoje vino.

David Mlakar
Ime mi je David, star sem 23 let. Prihajam iz okolice Slovenskih Konjic, večino časa preživim v Ljubljani, kjer študiram. Moja družina se ukvarja z vinogradništvom, pridelavo vina, trsničarstvom in sadjarstvom. Kljub nekaj izkušnjam s pridelavo vina verjamem, da se bom pri delu v natečaju Lidlov mladi vinar naučil veliko novih stvari. V prostem času se rad ukvarjam s športom ter družim s prijatelji in brati.

Martina Šadl
Ime mi je Martina, stara sem 23 let. Prihajam iz okolice Gornje Radgone, ki je bogata z vinogradi in je znana predvsem po Radgonski penini. Doma ne pridelujemo vina. V času študija sem pri različnih, rednih kot tudi izbirnih, predmetih spoznala teorijo pridelave in predelave vina. S prakso nimam veliko izkušenj. Delo v vinski kleti sem na hitro praktično izkusila med dvotedensko prakso, ki sem jo opravljala v Radgonskih goricah. Z željo po uporabi teoretičnega znanja v praksi ter naučiti se kaj novega, se zelo veselim pridelave našega vina.

Luka Tragin
Sem Luka, star sem 23 let. Prihajam iz okolice Komna. Ta leži na Krasu, ki je najbolj znan po teranu. Doma pridelamo nekaj vina. Verjamem, da mi bo sodelovanje v natečaju prineslo nova znanja, ne samo na vinarskem področju, temveč tudi na področju trženja. Rad se udeležujem vinskih degustacij, kjer spoznavam nove sorte in okuse. Sem športni entuziast, moj hobi je nogomet.

Comments are closed.
Ste stari 18 let ali več?
Da
Ne

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih
pijačah, zato je vstop dovoljen samo
polnoletnim osebam.