Smo ekipa Zelenci!

Smo ekipa Zelenci!

Naša skupina je sestavljena iz študentov vinogradništva in vinarstva. Nekateri člani živimo bližje, ena izmed članic pa živi daleč, kot Liza Popova, ki prihaja iz Ukrajine, Jakob Bole prihaja iz Trsta (Slovenski zamejec), Andreja Poljanšek prihaja iz Domžal ter Kristjan Mesar prihaja s Krasa.

Yelyzavaeta Popova: 

Moje ime je Yelyzavaeta (Liza), prihajam iz Ukrajine. Nikoli se nisem ukvarjala z vinogradništvom in vinarstvom, zato upam, da se bom tem projektom veliko naučila in dobila veliko novih znanj ter izkušenj. V prostem času se družim s prijatelji ter potujem.

Andreja Poljanšek:

Sem Andreja, prihajam iz Domžal. Tudi jaz se prej nisem ukvarjala z vinogradništvom in vinarstvom, to smer sem spoznala v srednji šoli. Na ta projekt sem se prijavila, da bi spoznala tudi prakso pridelave in predelava vina, seveda od tega natečaja pričakujem novo znanje, katerega težko pridobimo v predavalnicah. Svoj prosti čas porabim za branje knjig, ustvarjanje tort in očem privlačne piškote.

Jakob Bole:

Sem Jakob, prihajam iz vasi izven Trsta. Doma imamo vinograd ter klet, zato sem bil zmeraj vključen v procese v vinogradništvu in vinarstvu. Na ta natečaj sem se prijavil, da bi se naučil novih znanj, ki bi jih v naprej lahko uporabil. V prostem času se najraje družim s prijatelji.

Kristjan Mesar:

Pozdravljeni, sem Kristjan. Sem 24-letni Kraševec, ki je pred vinogradništvom študiral raznorazne jezike. Večino prostega časa preživim na družinskem posestvu in na računalniku.

 

Ker smo zelo raznolika skupina bi nam to lahko predstavljalo težavo, pa vendar smo zelo enotni. Ker smo vsi bolj ali manj “zeleni” na področju vinogradništva in vinarstva smo se odločili, da bo naša skupina se imenovala Zelenci.

Vaši Zelenci

Comments are closed.
Ste stari 18 let ali več?
Da
Ne

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih
pijačah, zato je vstop dovoljen samo
polnoletnim osebam.