#dovolisidoživetiAvanturo

#dovolisidoživetiAvanturo

#dovolisidoživetiAvanturo? Če si v mesecu septembru pozabil spremljati našo facebook stran, potem te zagotovo zanima kaj je to, kajne? :)

Avanturisti na svoji poti do celostne podobe naše rebule radi vključujemo tudi druge in zato smo se v preteklem mesecu odločili, da priredimo nagradni fotografski natečaj. Na tem natečaju smo iskali približek naše etikete in prejeli kar nekaj dobrih fotografij, kjer pari, prijatelji ali prijateljice uživajo ob kozarcu vina.

Zmagovalna fotografija, ki so jo izbrali sledilci naše strani je postala fotografija Petra Lovšina in Mojce Ivanušič, ki sta svojo avanturo z vinom doživljala kar na senu. Sta lušna, kajne? :)14125485_172675729838162_478451272691592335_o

S sodelovanjem na našem natečaju in z zmago pa sta si prislužila steklenico naše rebule, za kar jima iskreno čestitamo. :) Zahvaljujemo pa se tudi ostalim sodelujočim, saj so nam poslali odlične fotografije, ki si jih lahko ogledaš spodaj v galeriji.

V bodoče pa ne pozabi spremljati naše facebook strani: https://www.facebook.com/vinoavantura/?ref=aymt_homepage_panel in instagram profila: http://www.pictaram.com/user/vinoavantura/3869951186, saj bomo zagotovo objavili še veliko zanimivega ;)

Comments are closed.
Ste stari 18 let ali več?
Da
Ne

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih
pijačah, zato je vstop dovoljen samo
polnoletnim osebam.