CILJNA SKUPINA, HRANA IN KOKTEJLI!

CILJNA SKUPINA, HRANA IN KOKTEJLI!

V prejšnji objavi na našem blogu smo pisali o Kronci, vse od A do Ž. Danes pa se bomo v tej objavi podrobno dotaknili še ciljne publike, kateri je ta namenjena in zakaj. Na koncu pa še na kratko o priporočilu hrane, ki se najbolje poda k našem vinu-Kronci, ter o domačih koktejlih, kateri Kronco predstavijo še v nekoliko slajši luči.

Kot smo že pisali je Kronca sortno vino ‘Kraljevine’, je sveže in lahkotno vino, z nekoliko višjimi kislinami ter nižjo vsebnostjo alkohola. Pri opredelitvi ciljnih kupcev smo vsi člani ekipe, vprašali domače in prijatelje kakšno vino imajo raje, je to slajše ali tako z več prisotnimi kislinami. Vsi smo dobili precej podobne odgovore, in sicer mladim so všeč slajša vina, ter starejšim populacijam tista z več kislinami. Po opisu našega vina, smo na podlagi prejetih odgovorov sklepali, da bi bilo naše vino všečno predvsem starejšim, ker pa želimo Kronco približati tudi našim vrstnikom, smo se odločili za možnost domačih koktajlov. S pomočjo receptov, ki jih je naša ekipa skrbno pripravila, lahko vsak preprosto doma pripravi odličen koktajl za vsako priložnost.

QR koda

Na etiketi spodaj se nahaja QR koda, ki se jo skenira s pametnim telefonom. Na povezavi najdete spodaj navedene priporočene jedi in recepte za domače koktejle. Tako si lahko vsak kupec z enim samim klikom pomaga pri postrežbi vina Kronce.

Kronca je suho belo vino, zato priporočamo, da jo postrežete k: začetnim jedem (sir, pršut, slani prigrizki, …), sirovim štrukljem, belem mesu v lahkih omakah, rižotam, testeninam s sirom, morskih sadežem, ribam in joti.  

Sestavine: domač sirup mete in melise (sirup sivke), Kronca, mineralna voda, led, rezina limone, listi mete in slamica

Pripravili smo dva recepta, in sicer enega z domačim sirupom mete in melise, ter drugega s sivkinim sirupom. Dodali smo seveda Kronco, mineralno vodo, led in kot okras rezino limone, list mete oziroma vejico sivke, ter slamico. Lahko se uporabi tudi kateri drug okus sirupa, vendar priporočamo take z nežnejšo aromo.

Želimo vam prijeten in vesel december. Kmalu pa se vidimo na Vinskem univerzumu, kjer boste Kronco lahko tudi poskusili. spremljajte nas še na družbenih omrežjih (Instragram in Facebook: Utrip vina).

Utrip vina:)

Comments are closed.
Ste stari 18 let ali več?
Da
Ne

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih
pijačah, zato je vstop dovoljen samo
polnoletnim osebam.