Bližamo se koncu naše zgodbe

Bližamo se koncu naše zgodbe

Od prijave na natečaj Lidlov mladi vinar je minilo le 7 mesecev, nam pa se zdi kot veliko več. V tem času smo spoznali del nekega novega sveta, ki nam prej ni bil tako blizu. Na začetku smo se učili o sorti pokalca in kako skrbeti zanjo, da nam da le najboljše rezultate. Saj pogoj za kakovostno vino je dobro in zdravo grozdje. Že tu se je marsikdo od nas naučil nekaj novega, drugi pa so nadgradili svoj znanje.

Trgatev in vinifikacija sta nas predvsem zelo povezali, saj smo tako preživeli veliko časa skupaj, spletli nove prijateljske vezi in jih ojačali. Med tem je bilo seveda treba poskrbeti za promocijo in sprotno objavljane, kjer smo se pridno izmenjavali in delili ideje.

Vsi smo mnenja da nas je celoten natečaj naučil veliko koristnega in uporabnega, kar nam bo še kako prav prišlo v življenju. Vsak od nas je pridobil nova znanja, morda malo drugačen način razmišljanja predvsem pa širšo domišljijo, ki je v vsakdanjem življenju zelo dobrodošla. Čeprav je bilo potrebno vložiti veliko truda, energije, predvsem pa časa, smo vsi veseli, da smo se tisti že malo pozabljeni dan v aprilu prijavili na natečaj.

Radi bi se zahvalili Lidlu, Slovenskemu festivalu vin in Biotehniški fakulteti, da so nam omogočili prijavo in izvedbo natečaja. Za vse nas je bila to zanimiva in poučna izkušnja, ki je pustila veliko lepih spominov.

Črna rebula: črna po sorti, roza po duši

Tako, naša zgodba se bliža koncu, pred nami je še najtežji in hkrati najbolj težko pričakovan del: predstavitev našega končnega izdelka! Pridite nas pogledat na Slovenski festival vin in se sami odločite kakšno se vam zdi naše vino ;)

 

Comments are closed.
Ste stari 18 let ali več?
Da
Ne

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih
pijačah, zato je vstop dovoljen samo
polnoletnim osebam.