Stekleničena avantura

Stekleničena avantura

Naše vino je danes vstopilo v novo fazo – zorenje v steklenicah. Pred stekleničenjem pa smo opravili še potrebno filtracijo, kjer se vino spusti skozi naplavljen porozni material, preko filtrirnih plošč ali membran.  Z njo želimo v prvi vrsti doseči bistrost in stabilnost vina.

Priprava pred filtracijo
Priprava pred filtracijo

Po filtraciji pa je sledilo polnjenje steklenic s polavtomatsko polnilnico.

David in Saga med polnjenjem steklenic
David in Saga med polnjenjem steklenic
V prvi seriji smo napolnili 27 steklenic
V prvi seriji smo napolnili 27 steklenic
Čakamo le še na etiketo in podoba naše Avanture bo končana
Čakamo le še na etiketo in podoba naše Avanture bo končana

Razlogom zakaj smo ponosni na naše vino ni in ni videti konca, saj je avantura naše prvo vino katerega smo pridelali skupaj. Ponosni smo, da smo izpeljali celotno zadevo tako kot smo si jo zastavili brez večjih zapletov oziroma napak. Posebej ponosni smo nad okusom naše avanture, saj res izžareva mladost, lepoto in nežnost skratka vse kar predstavlja tudi nas – mlade avanturiste.

Še vedno pa nam lahko sledite na: naši facebook strani (http://www.facebook.com/vinoavantura/),  twitterju (https://twitter.com/VAvantura), in instagram profilu: https://www.instagram.com/vinoavantura/

Comments are closed.